Met een speelhuisje, houten schommel en/of zandbak is het kinderspel om voor je kinderen een geweldige belevingswereld in je eigen achtertuin te creëren. Want waar kun je beter stoom afblazen dan in je eigen tuin? Zandbakken, speelhuisjes, schommels en glijbanen doen het hart van elk kind sneller slaan. Een speeltoestel of speelhuisje is niet alleen functioneel, maar vaak ook solide gebouwd en robuust. Zodat je kinderen er lange tijd vol overgave van kunnen genieten. Dankzij speelhuisjes en schommels, zullen zelfs volwassenen zich weer kind voelen.

Spelen, klimmen, glijden en schommelen dankzij de talrijke speelhuisjes op stelten bijvoorbeeld in je eigen tuin! Droom, lees en ontvang gasten in het speelhuis. Jij als ouder zal blij zijn met de veilige trappen en in het geval van een speeltoren met de plek onder de toren waar je ’s avonds bijvoorbeeld met alle gemak al het speelgoed goed kunt opbergen! Het wordt nog moeilijk kiezen uit het vaak enorme aanbod aanbieders én hun immense assortiment. Wordt het meest verbazingwekkende speeltoren, het mooiste speelhuis? Of misschien wel allebei?

Heeft een speelhuisje of speeltoestel een fundering nodig en hoeveel hoekankers zijn er nodig?

Er zal veel geklommen en geravot worden op een speelhuisje of speeltoestel! Daarom is het raadzaam elke paal aan een hoekanker te bevestigen. Het ingraven in beton is niet direct aan te bevelen, maar als je alles ook nog in de beton giet, weet je zeker dat het toestel veilig staat. Voor dit soort fundering is slechts een kleine uitgraving met een schop nodig. Voor elke paal van het speelhuisje of speeltoestel moet een gat ter grootte van een emmer worden gegraven. Vraag professioneel advies in de bouwmarkt over een eenvoudig, in de handel verkrijgbaar stort klaar betonmengsel. Bij normale weersomstandigheden is het beton van de fundering in één dag droog en kunnen je kinderen vrolijk van start op hun eigen, nieuwe speeltoestel.

Wat past er in je tuin?

Een speelhuisje op palen met zandbak eronder of toch een speeltoren met schommels? Of heb je liever een klassieke dubbele schommel? Een klantenservice geeft je graag deskundig advies per telefoon en helpt je bij het vinden van de perfecte speeltoestellen geheel naar behoeften. Of je nu een kleine of grote tuin hebt, er is altijd wel een geschikt toestel te vinden. Bekijk hier bijvoorbeeld eens de houten speelhuisjes van Speeltoestel Koning.