De materialen van een keuken moeten van een hoge kwaliteit zijn. De keuken is het hart van je huis. Door het design en het materiaal wordt het een echte blikvanger. Een keukenblad op maat zal de keuken een moderne uitstraling geven.

 

Een marlan keukenblad op maat

Het materiaal van een marlan keukenblad is gemaakt van hoogwaardige materialen. Een solid surface aanrechtblad is van een sterk materiaal. Het blad zal niet breken wanneer je druk er op uitoefent. Een kras op het aanrechtblad van marlan kun je wegwerken zonder problemen.

Het marlan aanrechtblad is vochtbestendig en naadloos. Het hoogwaardig kunststof aanrechtblad is in vele kleuren beschikbaar. Het aanrechtblad kun je laten aanmeten in verschillende vormen. Je kan het aanrechtblad laten doorlopen in een ronde hoek. Dankzij de naadloze verlijming zul je een strak aanrechtblad van solid surface hebben.

Een marlan solid surface keukenblad heeft ongelimiteerde designmogelijkheden. In de gekste afmetingen kan dit voor je gemaakt worden. Er zijn uiteraard uitsparingen voor een spoelbak of kraan mogelijk. Je hebt dan een kunststof keukenblad helemaal op maat in je keuken. Een solid surface aanrechtblad op maat voldoet aan de beste kwaliteitseisen.

 

De voordelen van een solid surface keukenblad

Een aanrechtblad van solid surface van marlan heeft een aantal voordelen. Het aanrechtblad is duurzaam want het beschadigt niet snel. Het aanrechtblad is niet poreus. Bacteriën maken geen kans want die hechten zich niet aan het keukenblad. Een solid surface is er niet alleen in vele kleuren maar deze zullen ook niet verkleuren.

 

Het schoonmaken van een solid surface aanrechtblad van Marlan

Het aanrechtblad van marlan is gemakkelijk schoon te houden. Door het gladde oppervlak dat niet poreus is hechten zich geen bacteriën. Het aanrechtblad is voedselveilig en hygiënisch. Het gladde aanrechtblad gewoon met een vochtige doek of spons schoonmaken.

 

Je aanrechtblad van Marlan in kleur laten maken

De aanrechtbladen van marlan hebben standaard 60 kleuren. Je kan ook kleuren op maat laten maken ongeacht de stijl van het interieur. Je zal altijd een marlan kleur vinden die perfect zal samengaan met het interieur.