Het beste alternatief om een bankstel schoon te maken is om de gehele bankstel te reinigen. Het maakt niet uit om welke bank het gaat. Elke bank is om de zoveel tijd toe aan vervanging. De meeste mensen zien niet of de bank vuil is of dat een reiniging van de bank nodig is. Maar een reiniging van de bank kan voor wonderen zorgen. De bank gaat hierdoor langer mee en zorgt dat deze ook weer comfortabeler zit.

 

Diensten

Er zijn verschillende dingen die gebeuren tijdens het reinigen van de bank. Er worden vlekken uit de bank gehaald en de bank krijgt soms ook een geheel nieuwe stof. De kosten verschillen per bank. Wij reinigen stoffen banken en leren banken. Bij het reinigen van de bank reinigen we niet alleen de zitplekken maar de gehele bank. Met een meubelreiniger gaan wij uw bank schoonmaken.

 

Middelen om bankstel reinigen

Er zijn genoeg middelen om het bankstel schoon te maken. Vaak wordt er met stoom gewerkt. Door de weerstand van de stoom wordt de weerstand van de vlekken lager en kan de bank grondig gereinigd worden. Door op deze manier te werk te gaan wordt niet alleen de oppervlakte gepakt maar ook de vezels die diep in de bank zitten.

Een andere manier is koolzuur. Op deze manier kunnen wij stoffen banken schoonmaken. Het vuil wordt met microscopische koolzuurbelletjes gebruikt die het vuil naar de oppervlakte van de bank brengen en hierdoor kunnen wij uw stoffen bank reinigen. Deze manier werkt van binnenuit. Dit komt omdat alles naar de oppervlakte wordt gebracht.

Sommige plekken kunnen niet meer eruit gehaald worden. Dit zijn bijvoorbeeld vlekken die komen bleekmiddel of dergelijke. Er wordt natuurlijk het uiterste best gedaan om alles te verwijderen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk.

We zorgen ervoor dat de armleuningen en ondersteuningen van de bank of fauteuil ook volledig worden gereinigd.

 

Kosten bankstel reinigen

Een bankstel reinigen verschilt per bankstel. Mensen met een klein bankje zijn goedkoper uit. Dit komt omdat er per zitplaats gerekend wordt. Zo zijn de kosten eerlijk en kunnen alle banken eerlijk gereinigd worden. Ook wordt bij de kosten gekeken naar de bekleding van de bank. De kussens kunnen los gereinigd worden. Dit is de keuze van de eigenaar. Er wordt een scherpe prijs aangeboden tegen een kwalitatief hoge service. Het duurt ongeveer een week voordat de bank gereinigd is. De bank wordt door ons opgehaald en weer thuisgebracht en op de gewenste plek neergezet.