Als je naarstig op zoek bent naar actuele en de juiste kadasterdata, check dan eens de website KadastraleKaart.com. Je vindt er echt alle data die je zoekt en krijgt een mooi inkijkje in de perceelsgrenzen. Ook wat betreft het perceel waar je zelf woont. Je zoomt steeds verder in op de plek die jij wilt zien en kunt al dan niet voor bebouwing kiezen op de kaart. Vind je het op KadastraleKaart.com niet, dan vind je het echt nergens.

Kinderen doe er ongemerkt topografische kennis op

 

Zelfs kinderen komen graag op KadastraleKaart.com, om er zo ongemerkt topografische kennis op te doen. Ze weten hun eigen huis gemakkelijk te vinden. Het kan allemaal gratis. Wil je echter meer specifieke informatie, dan kun je dat doen door het betalen van een klein geldbedrag. Vervolgens download je de altijd actuele informatie en kun je er mee aan de slag.

Met een abonnement ben je per saldo goedkoper uit

 

Je kunt op KadastraleKaart.com informatie vinden over de hypotheek dat op een pand rust, je vindt er alles over vergunningen en woningtransactie rapporten, bestemmingsplannen en ziet er ook de maten van een perceel. Je kunt eveneens kiezen voor het downloaden van een rapport inclusief een luchtfoto. Downloaden is gemakkelijk en kan snel. Zo beschik je steeds over actuele en relevante informatie. Doe je vaker een beroep op de data van de website, sluit dan een abonnement af. Dan ben je per saldo goedkoper uit.

Zo neem je kennis van belemmeringen en restricties

 

Download je eigendomsinformatie, dan krijg je een soort van uittreksel van de eigendomsakte voorgeschoteld. Je vindt er de naam van de eigenaar van een pand en leest wie de zakelijke rechten op het pand heeft. Je vindt er de laatste betaalde koopsom terug en het jaar van verkoop. Het gedownloade pand wordt omschreven en uiteraard krijg je ook de kadastrale aanduiding in handen. Ook eventuele belemmeringen en restricties die er gelden, krijg je op deze manier in handen. Het downloaden van eigendomsinformatie kost je nooit de hoofdprijs, want je bent nog geen tientje kwijt voor de waardevolle informatie