Sparen of investeren

Ons spaargeld levert steeds minder op. Gemiddeld levert het nog maar 1,33%. De oorzaak hiervan is de renteverlaging van de Europese Centrale bank. Hierdoor hoopt men dat er meer geld geïnvesteerd wordt, zodat banken op een voordeligere manier aan geld kunnen komen.
Gaat de maatregel werken, of moet je toch blijven sparen?

Voor mensen met veel kapitaal op de bank zal het altijd interessant blijven om het spaargeld te laten staan. Voor kleinere bedragen zal het rentepercentage niet rendabel zijn. Er zal meer moeite gedaan moeten worden, dan dat het daadwerkelijk iets leuks oplevert.

 

Geld moet rollen

Voor meerdere partijen is het tegenwoordig beter als mensen gaan investeren. Kenners zeggen dat het de economie zal stimuleren, en voor de mensen zal het momenteel interessanter zijn dan sparen.
Grotere investeringen zowel binnen als buitenhuis worden nog vaak uitgesteld. Toch blijkt het dus beter om op dit moment te investeren.
Dus mensen, kom van de bank en ga die nieuwe keuken, bankstel of veranda uitzoeken. Het voorjaar komt weer langzaam in zicht. Het is toch super lekker als u straks lekker onder je eigen veranda kan genieten van de zonsondergang. Tot de late uurtjes onder genot van een hapje en een drankje genieten in je luxe veranda.
De luxe van de veranda kun je zelf bepalen door het laten maken van een veranda op maat.
Er zijn talloze keuzes bij het aanschaffen van een veranda. Kies je voor een houten, glazen of één van metaal? En laat je het belichten, of bouw je er een prachtige open haard in?
Een veranda koop je niet 1,2,3. Het is belangrijk om eerst goed te oriënteren wat je echt wilt. Kijk dus voor meer informatie op http://www.niekroos.nl/veranda-op-maat/