Seidensticker is één van de grootste Europese fabrikanten van overhemden voor mannen en het merk is ondertussen wereldwijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste in de herenmode. Alle Seidensticker overhemden zijn verkrijgbaar in drie pasvormen, een standaard regular fit, een licht getailleerde slim fit en een extra getailleerde super slim fit. Dankzij het gebruik van 100% hoogwaardig katoen en de toepassing van bijzondere weeftechnieken zijn bijna alle Seidensticker overhemden bovendien strijkvrij (of non-iron). Bij correct wassen zullen Seidensticker overhemden met andere woorden vrijwel kreukloos drogen, handig voor de drukbezette man die snel een frisgewassen overhemd nodig heeft. Seidensticker heeft dan ook een lange familiegeschiedenis in de modewereld.

 

Een Seidensticker overhemd past perfect bij elke man

Seidensticker heeft voor elke man een overhemd in z’n aanbod. Om dat te kunnen garanderen heeft de Duitse fabrikant niet één maar vier verschillende collecties overhemden. Elk van die collecties wordt gekenmerkt door een unieke stijl en pasvorm. Zoek je bijvoorbeeld een mooi Seidensticker overhemd in maat 40? Dan vind je dat in onze online winkel terug in de pasvormen extra of ultra slim fit met een borstomvang van 94 cm, in een super slim fit van 98 cm, in een slim fit van 102 cm. of in een regular fit van 108 cm. Seidensticker heeft zowel zakelijke overhemden als overhemden voor de vrijetijd (casual), zodat je werkelijk voor elke gelegenheid wel een overhemd kunt vinden, chique of alledag, formeel of ontspannen, een Seidensticker overhemd past je op elk moment van de dag!

 

Seidensticker’s Splendesto collectie

In de Splendesto collectie vinden we de standaard regular fit pasvorm overhemden van Seidensticker. Die hebben een gewone taillering en zitten daardoor wat losser en erg comfortabel. Ook extra grote maten zijn verkrijgbaar in deze collectie, tot en met een boordmaat 54. De volledige Splendesto collectie bestaat uit strijkvrije (non-iron) overhemden.

 

Schwarze Rose: de slim fit collectie van Seidensticker overhemden

De Schwarze Rose collectie is waarschijnlijk het bekendste Seidensticker label, zowel moderne als klassieke overhemden maken deel uit van deze exclusieve collectie met een duidelijke nadruk op stijl en klasse. Ook hun slim fit pasvorm draagt bij aan die stijl naast het overbekende zwarte roos-label, zichtbaar linksonder op elk overhemd uit de Schwarze Rose collectie. Met deze non iron overhemden verlies je bovendien geen tijd met strijken.

 

De regular fit variant van Seidensticker: Uno overhemden

Een regular fit overhemd van Seidensticker? Dan heb je niet enkel keuze uit de Splendesto collectie maar ook uit de Uno collectie. Die laatste is een variant op de Splendesto overhemden, met een rechte pasvorm deze keer en eveneens geschikt voor zowel vrijetijds- als meer formele gelegenheden. Je kunt deze overhemden ook gemakkelijk strijken (easy iron), al zijn ze dus niet strijkvrij. Wil je de Uno collectie maar met een extra getailleerde pasvorm? Kies dan voor Uno super slim.

 

Seidensticker overhemden, snel besteld, snel geleverd

De online winkel met de grootste keuze in Seidensticker overhemden, evenals tientallen andere bekende merken. Met een praktische webwinkel waar je snel het juiste overhemd vindt, in de stijl en met de pasvorm die je zocht. En we garanderen een snelle en bovendien gratis levering aan huis (bij bestellingen vanaf 50 euro), met 14 dagen bedenktijd voor elke bestelling. Persoonlijk advies nodig of vragen over een bestelling? Dan staan we steeds voor je klaar om je vraag meteen via de chatbox te beantwoorden of we beantwoorden je bericht binnen de kortste keren!