In dit artikel gaan we verder in op de mogelijkheden en ontwikkelingen bij Ziggo. Misschien heb jij wel een abonnement bij KPN, Telfort of Tele2. Let dan goed op. Naast glasvezel en ADSL is er namelijk kabelinternet in Nederland. Niet iedereen kan hier gebruik van maken. Heb je echter een kabelverbinding dan is Ziggo internet een optie. Dit is een hele stabiele netwerkmogelijkheid waarbij je internet, televisie en bellen kunt combineren in een alles in 1 pakket. Check direct via snelinternetvergelijken.nl de actuele tarieven en snelheden.

 

Snel internet bij Ziggo
Internet van Ziggo is snel en het wordt nog sneller. Nu al tot 50 Mb/s, binnenkort 80 Mb/s en volgend jaar tot meer dan 100 Mb/s bij Alles in 1 Extra. Dat laatste is tot 5x sneller dan het snelste ADSL! Zo download je een 50 MB YouTube filmpje binnen 4 tellen en een 300 MB HD filmtrailer in 24 seconden. Wacht niet langer. Kies voor supersnel internet van Ziggo!

Internet en TV van Ziggo
Heb jij ook zo genoeg van dat onnodig kastje dat zoveel ruimte in beslag neemt, nog een extra afstandsbediening en overbodige kabels? Dan biedt een CI Module Ziggo voor jou de uitkomst! Door middel van een CI Module wordt jou tv geschikt gemaakt voor het invoeren van een smartcard. Door de smartcard in de ci module te stoppen en deze vervolgens in je televisie te stoppen, heb je geen extra kastje en kabels nodig. Je bediend je digitale televisie gewoon met de afstandsbediening van je tv.

 

De voordelen van een CI Module Ziggo
Hieronder vind je een opsomming met voordelen van een CI Module met smartcard:
• Geen extra kabels, kastje of losse afstandsbedieningen
• Gemiste programma’s terugkijken van de populaire Nederlandse zenders tot 10 dagen terug
• Programma’s, films & series in HD kwaliteit bekijken
• Elektronische Programmagids
• On Demand catalogus van films en series
• Eenvoudige installatie

 

Via snelinternetvergelijken.nl internet vergelijken

Er zijn verschillende internet aanbieders die goedkope en snelle internet en tv abonnement aanbieders. Je kunt deze vergelijken via snelinternetvergelijken.nl. Door de postcodecheck in te vullen bekijk je direct of glasvezel, ADSL of zelf Kabel mogelijk is. Je kunt aangeven welke snelheid je wilt afsluiten en of je een 1 jarig of 2 jarig abonnement wilt nemen. Ook televisie en bellen kun je toevoegen. Uiteraard met extra on demand services als Videoland en Film1. Zo bestel jij een alles in 1 internetabonnement binnen een paar minuten.

Internetsnelheid recent verhoogt van 50 Mbit/s naar 80 Mbit/s
Dit betekent dus nóg sneller filmtrailers in HD bekijken, fotoalbums uploaden en online gamen. Je uploadt dan 24 i.p.v. 15 foto’s per minuut en downloadt 171 i.p.v. 107 muziekbestanden per minuut. Om deze nieuwe snelheid ook écht te krijgen, hoef je alleen je modem te resetten. Dit doe je door het modem 30 seconden van de stroom te halen. Steek daarna de stekker weer in het stopcontact. Wacht enkele minuten totdat het modem verbinding heeft gemaakt en de lampjes gaan branden. Je modem is herstart en vanaf nu kun je internetten op een nog hoger tempo. Veel down- en upload plezier met je nieuwe internet snelheid!