Voor tuinhuizen op maat wordt er rekening gehouden met uw wensen. Voor specifieke maten kan elk tuinhuis op maat afgeleverd en zonodig in uw tuin geplaatst worden. Kleine of grote tuinhuizen, dat maakt niet uit. Zolang de juiste afmetingen doorgegeven worden, wordt alles voor u in orde gemaakt.

 

Tuinhuis op maat steekt nauw

Wanneer u een tuinhuis op maat wilt bestellen, dient u dit uiteraard zo nauwkeurig mogelijk aan te geven. Naast de lengte-, breedte- en dieptematen kunt u ook in details treden en aangeven welke maten hoe en waar toegepast moeten worden. Te denken valt aan uitsparingen in uw tuinhuis voor bepaalde kozijnen of een deur. En wilt u een dak die iets meer uitsteekt, kan ook daar rekening mee worden gehouden.
Het spreekt vanzelf dat wanneer uw tuin niet breder is dan vier meter, u met de lengte of breedte van uw tuinhuis binnen deze grenzen dient te blijven. Sommige mensen kiezen voor een tuinhuis in de breedte, terwijl andere mensen juist weer liever een tuinhuis aan de zijkant in de lengte willen plaatsen.
Tuinhuisje kopen? Tuinhuisje Hugo
Tuinhuisje kopen Afmeting Tuinhuisje Boudewijn

 

Op maat tuinhuizen voor kleine en grote tuinhuizen

Al naar gelang de oppervlakte van uw tuin kunt u kiezen uit kleine en grote tuinhuizen. Van een eenvoudige blokhut tot een compleet tuinhuis, inclusief een overdekte veranda. U kunt het krijgen zoals u het hebben wil. Vindt u een bepaalde afmeting te klein, kan dit aangepast worden tot een groter tuinhuis. Vindt u een bepaald type tuinhuis te groot, ook dan kunnen de afmetingen aangepast worden. Met tuinhuizen op maat zit u helemaal niet meer vast aan standaard maten, of u nu in Groningen woont of in Zeeland.

 

Tuinhuisje kopen Boudewijn
Tuinhuisje kopen Boudewijn

Bent u zelf niet zo handig en wilt u er zeker van zijn dat uw tuinhuis vakkundig geplaatst wordt, behoort dit ook als extra service tot de mogelijkheden.

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek de website om meer te lezen over tuinhuizen op maat, tuinhuis op maat of grote tuinhuizen: www.TwenteWood.nl

 

Tuinhuizen op maat