Het belangrijkste onderdeel van een etalage is het raam en om de kleuren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen is UV-werende raamfolie soms essentieel. Zon geeft ons licht en leven, maar niet alles aan de zon is even prettig.

 

Ultraviolette straling kan in overmaat schadelijke gevolgen met zich meebrengen. Behalve de schadelijke effecten die het heeft op de menselijke huid is verkleuring van materialen een ander gevolg; iets wat je liever vermijd.

 

Speciaal om deze verkleuring tegen te gaan levert Glasblindering.nl UV-werende raamfolie voor huizen, kantoren, etalages en andere façades. Als je dit folie toepast (of laat toepassen) vertraagt het de snelheid van de verkleuring significant.

 

Ga verkleuring tegen met UV-werende raamfolie

Je interieur is kostbaar en vervanging staat gelijk aan hoge kosten. Ga preventief te werk en pas tijdelijk UV-werende raamfolie toe. Deze folie is bijna onzichtbaar en bestaat uit heldere polyesterlaagjes. Er kan eventueel gekozen worden voor een reflecterende laag van metaaldeeltjes tussen deze lagen.

 

Juist vanwege deze eigenschappen leent UV-werende folie zich uitstekend voor ruimtes met leder meubilair, musea en etalages waar kostbare objecten worden tentoongesteld. Niet alleen de objecten, maar ook het interieur is van waarde en alles van waarde is weerloos.

 

Eenvoudig aan te brengen

Glasblindering.nl levert alle folies met duidelijke instructies, zodat je de folie ook zelf kunt aanbrengen. In de instructies wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je de folie zo goed mogelijk aanbrengt.

 

De folie is ontwikkeld om aan de binnenkant te gebruiken. Voor buitentoepassingen zijn er speciale varianten beschikbaar. Ieder pand is anders, dus als je graag advies op maat wilt dan is dat uiteraard mogelijk.

 

Folie van hoogwaardige kwaliteit

De folie is bijzonder stevig en krasvast en kan daarom prima tegen een stootje. Ideaal tegen slijtage. Niet alleen in de zomer, maar ook in de wintermaanden heeft UV-werende raamfolie extra voordelen. Het laat namelijk minder warmte binnen als het buiten warm is en in de winter wordt warmte efficiënter binnen gehouden. Dat scheelt aanzienlijk in de energiekosten.

 

 

 

Verschillende soorten licht

UV-werende raamfolie blokkeert 99% van ultraviolette licht tussen 220 en 380 NM. Grofweg wordt er onderscheid gemaakt tussen UV-licht, normaal licht (wat we met het menselijk oog waarnemen) en infrarood licht.

 

Glasblindering.nl levert ook andere toepassingen zoals zonwerende raamfolie dat effectief zonlicht tegenhoudt. In tegenstelling tot UV-werende folie is dit weer handig om spiegelingen op bijvoorbeeld beeldschermen tegen te gaan.

 

Service op maat

Glasblindering.nl bestaat uit een team van gedreven experts die zich met hart voor de zaak inzetten. De folies zijn in verschillende formaten beschikbaar en standaard krasvast. Ook is het goed om te weten dat je deze folie op alle glassoorten gemakkelijk kunt aanbrengen.

 

Als je advies op maat wilt, een uitleg of simpelweg een goede kop koffie dan ben je altijd welkom op het hoofdkantoor van Glasblindering in Venray.