Hagelwitte stranden, blauwe zee en heerlijk warm weer. Geen winters, vriendelijke mensen en heerlijk Spaans eten. U weet het zeker; u wilt een huis kopen in Costa Blanca, Spanje. Maar waar begint u dan? Een huis kopen in Nederland is al geen gemakkelijke aangelegenheid, laat staan in Spanje. Casa las Dunas kan u hierbij helpen. Wij verkopen en verhuren huizen aan de Costa Blanca, Costa Calidá en Costa del Sol.

 

Huis kopen via Casa Las Dunas

Casa Las Dunas is meer dan een gewone makelaar. Wij zijn een familiebedrijf met kantoren in Spanje en Nederland en werken aan de gehele Costa Blanca. U wilt een huis kopen in Costa Blanca, wij helpen u daarbij. Wij verkopen (nieuwbouw)huizen vanaf €  50.000 tot grote villa’s met eindeloze uitzichten voor enkele miljoenen euro’s.

 

Huis kopen in Costa Blanca met een Nederlandse makelaar

Natuurlijk zou u ervoor kunnen kiezen zelf naar Spanje te rijden en een Spaanse makelaar in de arm te nemen. Dit kan goed gaan, maar er kunnen ook veel dingen mis gaan. Een makelaar in Spanje werkt anders dan een makelaar in Nederland. In Nederland vertegenwoordigt de verkopende makelaar alleen de verkopende partij. In Spanje is er één makelaar voor zowel de verkopende als de kopende partij. Wij zijn een onafhankelijk, Nederlandstalig makelaarskantoor en begeleiden u bij de zoektocht naar en het kopen van een huis in Costa Blanca.

 

Hoe werken wij?

Er zijn, naast het feit dat wij een compleet onafhankelijke organisatie zijn en uw belangen behartigen bij het kopen van een huis in Costa Blanca, nog andere voordelen bij Casa Las Dunas.

 

  • Wij spreken uw taal. Dus misverstanden door een taalbarrière zijn niet aan de orde.
  • U vult hier ons contactformulier in waarin u aangeeft welk van de huizen in ons aanbod uw interesse heeft. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij contact met u op om uw wensen te bespreken.
  • Wij begeleiden u van A tot Z. Het vinden, bezichtigen en kopen van een huis doet u samen met één van onze makelaars.
  • Het kan natuurlijk ook dat u zelf tegen uw droomhuis bent aangelopen. In dat geval leggen wij voor u het contact met de verkopende partij en helpen we u bij een huis kopen in Costa Blan

 

Casa Las Dunas vindt het belangrijk dat een huis kopen in Costa Blanca zo gemakkelijk mogelijk verloopt. Daarnaast hopen wij dat het huis ook echt uw droomhuis is. Staat deze op dit moment niet tussen ons aanbod ? Dan houden wij u op de hoogte. Casa las Dunas is er voor u.