Online kun je tegenwoordig alles bekijken, vergelijken en bestellen. Veel mensen kopen dan ook online hun producten, omdat het de meeste kans biedt om hetzelfde product voor de goedkoopste prijs aan te kunnen schaffen. Toch is het fijn als je het product nog in het echt kan bekijken. Een veranda is een van die producten die je niet direct online koopt, maar eerst in de winkel gezien wilt hebben. Zo wil je bijvoorbeeld bij een houten veranda, de veranda kunnen voelen en wellicht op maat laten maken. Een veranda koop je dan ook niet snel op marktplaats. De prijzen verschillen en dus is het handig om wel online te oriënteren. We zien ook dat dit veelvuldig gebeurt en vervolgens voorbereid bij ons de winkel in lopen. Bij Fonteyn is er enorm aanbod aan verandas. Denk aan de houten, maar ook aluminium varianten.

 

Veranda’s kunnen bij Fonteyn dan op maat gemaakt worden zodat u zelf of wij de veranda in uw tuin bouwen. Zelfbouw is dus een mogelijkheid. Er zijn heel veel verschillende soorten verandas. Denk aan het houtsoort, maar ook hoe deze geverfd is of opgebouwd. Er zijn enorm veel mogelijkheden om telkens weer te voldoen aan de wensen van de klant.

 

Op de webshop is het mogelijk om de veranda te kopen, maar u kunt dus ook fysiek in de winkel lopen om de veranda nog eens goed te kunnen bekijken. Wij kunnen in samenspraak de juiste veranda voor u en in uw situatie laten maken, zodat maatwerk zorgt voor de juiste oplossing. Vervolgens maken wij een offerte en kunt u op uw gemak de keuze maken voor het plaatsen van uw wellicht nieuwe veranda. Het is altijd mogelijk om voor of na de keuze voor het bouwen contact op te nemen met een van onze medewerkers om u te helpen bij uw vragen. Hetzelfde geldt wanneer de veranda al gebouwd is en u bijvoorbeeld de veranda wilt onderhouden. We zien u graag verschijnen bij ons in de showroom.