Bij een verhuizing heeft u verhuisdozen nodig die sterk zijn. Maar bij wie kunt u het beste verhuisdozen kopen? De kwaliteit en het formaat van een verhuisdoos is bepalend bij uw keuze. Kies niet te snel voor de goedkoopste verhuisdozen, maar zorg voor een professionele aanpak.

 

Bij wie verhuisdozen kopen?

Als u verhuisdozen wil kopen, kunt u dit via het internet regelen, kopen bij de grote bouwmarkten of via gespecialiseerde bedrijven. De goedkoopste verhuisdozen kunnen later de nodige problemen veroorzaken, omdat de kwaliteit doorgaans minder is. Bij bouwmarkten zijn de verhuisdozen vaak kleiner en minder goed van kwaliteit, terwijl bij bestellingen via het internet extra verzendkosten worden berekend.

 

Verhuisdozen kopen of huren?

U kunt ervoor kiezen om verhuisdozen te kopen of te huren. Verhuisdozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, klein, medium en groot. Afhankelijk van de afmetingen ligt de prijs van een enkele verhuisdoos tussen de 0,80 en 1,80 euro. Bij het huren van verhuisdozen kun je ze na een bepaalde periode tegen een gereduceerde prijs weer inleveren, mits onbeschadigd. De goedkoopste verhuisdozen kunt u ook bestellen als een verhuispakket. Hoe meer verhuisdozen u afneemt, des te goedkoper de prijs.

 

Soorten verhuisdozen

De beste soort verhuisdozen zijn dus de dozen die ook door erkende verhuizers worden gebruikt. De goedkoopste verhuisdozen zijn de stevige, kleine soorten die voor boeken en servies worden gebruikt, meestal met een inhoud van 30 liter. Een standaard medium verhuisdoos van 65 liter is ijzersterk. Een verhuisdoos met een inhoud van 96 liter heeft een groot bodemoppervlak, zeer geschikt voor het inpakken van kleding en speelgoed. Daarnaast is er nog de professionele, zelfsluitende verhuisdoos met sterke bodem of de zogenaamde klik-klak uitvoering die in een beweging opgezet kan worden, beiden met een inhoud van 55 liter. Het goedkoopste zijn verhuisdozen wanneer u deze zelf komt afhalen. Hiermee bespaart u vaak 10 procent op de totale kosten.

 

Goedkope verhuisdozen kopen

Vergelijk verhuisdozen gamma en verhuisdozen bij de verhuisdozenspecialist

Product informatie