Ben je ook op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is een visgraatvloer misschien wel wat voor jou! Een visgraatvloer wordt steeds populairder, en zie je weer steeds meer. Maar waarom kiezen zoveel mensen nou eigenlijk voor deze vloer? In dit blog geven we je een aantal redenen om ook voor deze vloer te kiezen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 

Tijdloos

De visgraatvloer heeft een tijdloos karakter en zal dus niet snel vervelen. Als je kiest voor een visgraatvloer hoef je nooit bang te zijn dat deze uit de mode raakt. Dit is wel fijn omdat een vloer een flinke investering is. Je wil dus wel zeker weten dat hij over een paar jaar ook nog mooi is!

 

Past bij elk interieur

Een visgraatvloer past bij allerlei verschillende stijlen. Dankzij de houtsoort en de kleur kun je deze makkelijk aan laten sluiten bij je interieur. Vaak wordt bij een visgraatvloer aan een klassiek interieur gedacht, maar ook in een modern huis past deze vloer perfect! En dankzij de vele kleuropties, past het ook bij een aparter interieur zoals een Scandinavische inrichting. Je kunt dan kiezen voor een mooie lichte visgraatvloer.

 

Enorm sfeervol

Een visgraatvloer geeft een hele fijne en warme uitstraling aan je huis. Door de schuine planken hebben deze vloeren ook een mooie speelsheid. Dit maakt de kamer gezellig en sfeervol. Door te kiezen voor donkere en warme kleuren, kun je dit effect nog vergroten!

Er zijn enorm veel verschillende visgraatvloeren. We kunnen je aanraden om voor visgraat parket te kiezen. Dit gaat enorm lang mee, en blijft ook lang mooi. Benieuwd naar het aanbod visgraat parketvloeren? Kijk dan eens bij Kwaliteitparket. Zij hebben enorm veel verschillende parketvloeren, in alle kleuren en maten. Veel succes bij de zoektocht naar jouw ideale vloer!