Retro spullen zijn tegenwoordig weer helemaal in. Of eigenlijk kun je jezelf beter afvragen, is het ooit wel uit de mode geweest? Retro spullen hebben iets bijzonders. Ze nemen je mee op een reis door de tijd. Het brengt gevoelens van nostalgie en ‘vroeger was alles beter’ met zich mee. Misschien is dat wel het grote succes achter de retro trend. Het nostalgische gevoel. Maar niet alleen dat, retro spullen stralen vaak een bepaalde warmte en gezelligheid uit. Maar als je retro verlichting koopt dan is het best lastig kiezen en te bepalen of het bij jouw huidige interieur past. In deze blog lees je alles over retro verlichting.

Retro verlichting blijft tijdloos

Een van de allergrootste voordelen van retro verlichting is toch wel de tijdloosheid. Retro lampen brengen een andere sfeer aan jouw woonkamer. De verlichting anno nu is vaak strak en koeler. Denk bijvoorbeeld aan de lampen die je zelf kunt instellen met kleurtjes en intensiteit. Het heeft iets klinisch en met retro heb je dat niet. 

Een lamp kiezen bij jouw interieur

Een nieuwe lamp kopen is altijd best wel een opgave. Want een lamp is heel bepalend voor de sfeer in jouw woonkamer. Dat geldt ook voor retro lampen. Belangrijk voor een retro lamp is dat de stijl van de lamp (en de kleur) niet botst met jouw huidige interieur. Kies voor neutrale kleuren die overal bij kunnen passen.

Als je een strak moderne inrichting hebt dan is het lastig om hier een retro lamp in te hangen. Probeer dan met accessoires de inrichting weer tot één geheel te laten zijn. Het mooie van de retro lamp is dat je een stuk geschiedenis en sfeer in jouw huis haalt. 

Veel keuze aanbod

Er is heel veel aanbod op het gebied van de retro lampen. Bij www.lamplord.nl vind je een enorm groot aanbod retro lampen. Daarin heb je meer dan voldoende keuze in allerlei soorten retro lampen. Zo kun je voor jezelf een lamp kiezen die bij jouw interieur past.