Variahuis is gespecialiseerd in het bouwen van prefab woningen. Bij prefab denkt men doorgaans kille, strakke huizen, maar niets is minder waar. Het bouwbedrijf biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om huistypes. Hieronder enige inspiratie als u uw eigen huis wilt laten bouwen.

 

Het type Beaujolais biedt veel ruimte. Vaak gaat dit ten koste van de praktische aspecten, maar door de slimme indeling biedt Beaujolais het beste van beide werelden. De indeling van deze woning is zeer flexibel. U kunt dus naar hartenlust schuiven tot u uw ideale samenstelling hebt gevonden.
Het type Bergerac is een niet alledaags ontwerp. Doordat het huis een wolfseind heeft, een schuin aflopende kopse kant, valt de woning direct op tussen alle anderen. Dit design leent zich vooral uitstekend voor het open buitengebied.

Het statige ontwerp van de Bordeaux is qua indeling een tikkeltje anders. Zo kan er voor gekozen om een grote slaapkamer met een en suite badkamer op de begane grond te realiseren.
Dit volgende ontwerp ademt de atmosfeer van het zuidwesten van Frankrijk. Gascogne, vernoemd naar een Franse provincie, biedt u alle ruimte en flexibiliteit tegen een Nederlandse prijs/kwaliteitverhouding. Deze woning is het bewijs dat met eenvoud heel flexibel is om te springen.
Het volgende huisontwerp biedt u het optimale woongenot in combinatie met een huis een met karakter. Het woningtype Languedoc is gebaseerd op dat van een herenhuis. Languedoc, bekend van zijn wijnstreek, biedt alle woongenot en levensvreugde die u maar kunt wensen.

De details van het woningtype Roussillon is wat het zo uniek maakt. Van binnen zeer ruim en biedt karakteristieke eigenschappen die van dit huis een thuis maakt.

 

Voor meer informatie en inspiratie kunt u terecht op de website van Variahuis.